Istec breidt uit naar India met nieuwe vestiging in Bengaluru

Persbericht

Lisse, Nederland – Istec, Europa’s grootste expert in trillings- en snelheidsapparatuur voor roterende machines, is verheugd de opening aan te kondigen van een nieuwe vestiging in Bengaluru, India. Deze uitbreiding is gericht op het verbeteren van de ondersteuning voor de Indiase markt, met name voor Original Equipment Manufacturers (OEMs) en grote eindgebruikers van roterende machines. De toepassingen omvatten onder andere gas- en stoomturbines, hydroturbines, compressoren en pompen, aeroderivatieve gasturbines, windturbines, maritieme toepassingen, expanders, liften en microturbines.

Als leider in het veld voorziet Istec veel Europese OEMs van roterende machines van hoogwaardige snelheids- en trillingsapparatuur. Met de nieuwe vestiging in Bangalore is Istec klaar om zijn innovatieve oplossingen aan Indiase OEMs te leveren. Istec heeft al opmerkelijk veel nieuwe Indiase OEMs aan boord genomen en kijkt ernaar uit om ons bereik verder uit te breiden. “Wij zijn verheugd om onze voetafdruk in India uit te breiden met onze nieuwe vestiging in Bangalore,” zei Wouter Verschuren, CEO van Istec. “India is een zeer belangrijke markt voor ons en we geloven dat een lokale aanwezigheid ons in staat zal stellen onze klanten en partners beter te bedienen. Daarnaast heeft India een grote pool van getalenteerde professionals en we zijn enthousiast om dit talent aan te boren om onze capaciteiten en diensten verder te verbeteren.”

Over Istec

Istec is een wereldleider in snelheidsbewaking, snelheidsbescherming en trillingsbewaking hardware. Met een toewijding aan innovatie en kwaliteit bedient Istec OEMs en grote eindgebruikers in verschillende industrieën, maximaliseert het de waarde, veiligheid en beschikbaarheid van uw roterende apparatuur en verbetert het de operationele prestaties. Istec, met het hoofdkantoor in Lisse, Nederland, opereert wereldwijd en levert betrouwbare en geavanceerde oversnelheidsbewaking en beschermingsoplossingen aan zijn klanten. Istec’s toewijding aan een klantgerichte aanpak en snelle responsservice zorgt ervoor dat onze klanten ongeëvenaarde ondersteuning en oplossingen op maat ontvangen.


Contact

Istec India

Vivek Kumar Tyagi
Country Manager
Bengaluru, India
Connect met Vivek op LinkedIn »

Istec Nederland

Ram Krishan Shukla
Global Business Development Manager
Lisse, Nederland
Connect met Ram op LinkedIn »